Mød dit nye arbejdsliv

Mød dit nye arbejdsliv

Vi er modige, sjove og et ambitiøst team

Find dit job

Lad os skabe fremtiden

Maxi Zoo er den største specialhandel indenfor kæledyrsartikler og foder i Danmark. Vi har 70 butikker i Danmark, to saloner og vi udvikler hele tiden nye services til vores kunder. Vores vision er at gøre livet nemmere, sjovere og lykkeligere for kæledyr og deres ejere, derfor går vi hver dag på arbejde med fokus på visionen “Happier Pets. Happier People.” Vi bygger et økosystem, der centrerer sig omkring alle kæledyrsejerens behov, så vi hele tiden kan tilbyde nye services, der gør livet nemmere for vores kunder. Blandt vores services tæller bl.a. salon, hundevask, guides, pasningsvejledninger og artikler, chat med eksperter, webshop og 70 fysiske butikker i hele landet. Så hvis du deler vores vision og vil være med til at skabe fremtidens kæledyrsmarked, glæder vi os til at byde dig velkommen på holdet!

Find dit kommende job i Maxi Zoo

 

 

Kæledyrene i hjertet – og på arbejdspladsen

Kærligheden til kæledyrene er det, der samler os i Maxi Zoo - og det kan man i dén grad mærke på hovedkontoret. Her kan du dagligt blive løbet ned af én eller flere kontorhunde, hvis du da ikke allerede er fuldt beskæftiget med at nusse pelsen af dem. Den kærlighed, kan du også mærke i vores butikker, hvor kunderne hver dag kigger forbi med deres pelsede bedste venner. Så er du typen, der altid skal hilse på hver en hund du møder på din vej? Så vil du elske at blive en del af Maxi Zoo teamet.

Attraktive medarbejderfordele

Som medarbejder i Maxi Zoo modtager du en konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension. Alle medarbejdere får også en attraktiv medarbejderrabat på alle eksklusive Maxi Zoo brands, samt andre gode fordele som fx mulighed for sundhedsforsikring og forskellige rabataftaler.

Vores hovedkontor - god stemning og plads til dig

Vores hovedkontor i Ballerup er et sted, der giver dig plads til at være den, du er. Vi har humor, humør og et rart arbejdsmiljø. Det flotte arbejdsrum har flere små kroge til fordybelse, og vi har moderne faciliteter til fx workshops. Derudover, har vi en god frokostordning, skøn kaffe og frisk frugt, så arbejdsdagen bare smager lidt bedre.

Ansvar og udvikling

Når du starter i Maxi Zoo, får du hurtigt dine egne ansvarsområder i teamet. Uanset stillingsbeskrivelse, vil vi altid gerne støtte dig, så du føler dig klar til dine daglige opgaver og udfordringer. Som medarbejder i butik bliver du også introduceret til vores store produktsortiment, så du bedst muligt kan vejlede vores kunder, allerede fra dag ét. På den måde kan du præstere bedst muligt og udvikle dig professionelt.

Fleksibilitet og balance i livet

Vi tror på, at du bliver bedre, mere kreativ og langt mere motiveret, hvis du trives og føler, at der er balance mellem dit familieliv og dit job. Derfor har vi et stort fokus på at tilbyde en fleksibel arbejdstid og god mulighed for at arbejde hjemmefra, flere dage om ugen, hvis din stilling tillader det.

Bliv salgsrådgiver hos os

Som medarbejder i butik, kan du efteruddanne dig på vores Competence Club-uddannelse. Efter endt eksamen, kan du kalde dig salgsrådgiver i Maxi Zoo. Her kommer du hele vejen rundt om kunden, salget, produkterne og den service, vores kunder skal kunne mærke, når de besøger os i butikkerne.

Gode fester

I Maxi Zoo kan vi lide at feste og vi ved at det at styrker sammenholdet at se hinanden uden for en arbejdssammenhæng. Hvert år holder vi en stor personalefest for alle i Maxi Zoo, hvor der er rig mulighed for at mødes i et andet set up og feste igennem.

Happier Pets. Happier People.

Det er vores vision at skabe et lykkeligere liv for kæledyr og deres ejere.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at gøre livet sjovere, nemmere og lykkeligere for kæledyr og deres ejere. Vi elsker dyr, og det er det, der driver os.

Kæledyrene i hjertet – og på arbejdspladsen
Attraktive medarbejderfordele
Vores hovedkontor - god stemning og plads til dig
Ansvar og udvikling
Fleksibilitet og balance i livet
Bliv salgsrådgiver hos os
Gode fester
Happier Pets. Happier People.

Vi er modige og noget særligt

At være fantasifulde og utraditionelle – det er det, der adskiller os fra andre. Vi hylder at arbejde selvstændigt, og at fejle er tilladt. Vi forventer dog også, at alle er modige og selvkritiske og tager ansvar for fejl.

Vi er åbne og ærlige

Ærlighed varer længst – og alt bliver meget nemmere, når man siger tingene, som de er. Derfor er vi åbne og ærlige i vores team, over for vores leverandører og samarbejdspartnere og i dialog med vores kunder.

Vi er menneskelige og pålidelige

Hos os tror vi tror på, at mennesker gør forskellen. Uanset om det er kunder, medarbejdere, kolleger eller samarbejdspartnere: Alle, der kender os, er glade for det gode samarbejde.

Vi er passionerede og stræber efter succes

Vi smøger ærmerne op og tager fat hver dag. Vi arbejder kundeorienteret, professionelt og kompetent på at nå vores mål sammen, for det er simpelthen sjovere, når vi løfter i flok.

Vi er forandringsparate og internationale

Vi kigger hele tiden efter nye måder at gøre tingene på, og vi lærer af hinanden ved at udveksle ideer og løsninger. Uanset hvilket sprog vi taler, er vi én stor familie – både online og offline.

Vi er modige og noget særligt
Vi er åbne og ærlige
Vi er menneskelige og pålidelige
Vi er passionerede og stræber efter succes
Vi er forandringsparate og internationale